Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

11-12 oktober + 9 november

Anmäl dig här!

 

UPP personlighetstest

UPP-testet är personlighetstest utvecklat med svensk kvalitet för världens arbetsmarknad, på flera språk

UPP står för Understanding Personal Potential och är ett personlighetstest som, med hög reliabilitet och validitet, mäter viktiga dimensioner i arbetslivet. Personlighetstestet tar cirka 50 minuter. En viktig fråga för dig som rekryterar är att genomskåda skönmålning. Forskningen visar att det är svårare än man kanske tror. UPP personlighetstest hanterar det problemet.

Skönmålning och personlighetens mörka sida hanteras i UPP-testet

UPP-testet är ett personlighetstest som korrigerar för skönmålning på ett vetenskapligt validerat sätt. Det mäter också det emotionella tillståndet vid testningen och kvaliteten på testdata. Psykologisk Metod har genomfört många nydanande forskningsprojekt inom området. Du kan till exempel läsa mer om personlighetens mörka sidor här. Alla rapporter finns här på vår hemsida.

UPP-testet i fem punkter

… är vetenskapligt dokumenterat med hög reliabilitet och validitet
… korrigerar för skönmålning
… tar hänsyn till ”dagsformen”
… har svensk kvalitet för världens arbetsmarknad
… finns på engelska, arabiska, ryska, spanska, danska, norska och finska

UPP-testet har hög validitet

Bakom UPP-testet ligger flera år av nydanande forskning. UPP är ett helt system av personlighetstester utvecklade av professor em. och leg. psykolog Lennart Sjöberg, som också grundat företaget Psykologisk Metod.

Alla våra test, UPP Personlighetstest, UPP Problemlösning och UPP Screen, är certifierade av Det Norske Veritas (DNV-GL).  Läs om certifieringen av DNV-GL här.

 

Omdömen om UPP-testet

Här hittar du mer information om UPP-testet.

 

Ett flertal rapporter skapas efter en testning med UPP. Vänligen skriv till info@psykologisk-metod.se för att få information och exempel. 

 

 

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng