Personlighetstest Understanding Personal Potential

Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

5-6 februari + 12 mars
10-11 april + 16 maj

Anmäl dig här!

 

DNV-certifierade test

DNV-certifierade test garanterar tillförlitligheten

Testföretag  lovar gärna mycket men saknar ofta forskning som stöder dessa påståenden. En oberoende granskning är enda sättet i dag att få en verifiering av vetenskapen bakom testet.

UPP – certifierade personlighetstest

För att garantera tillförlitligheten hos våra test UPP Personality, UPP Problem Solving och UPP StepOne Screen är de DNV-certifierade, alltså dokumenterade och certifierade av Det Norske Veritas (DNV-GL).  Bakgrunden till det är att Stiftelsen för Tillämpad Psykologi (STP) och DNV-GL samarbetar kring psykologisk testgranskning i Norge och Sverige. Därför är Det Norske Veritas – DNV-GL som ansvarar för granskningen i Sverige sedan 2015. Personlighetstesterna måste sedan granskas vart tredje år, oavsett om något ändrats eller inte

Per Wiggo Richardsen är vice vd och kommunikatör på Det Norske Veritas och säger så här i Dagens Nyheter den 18 januari 2017, apropå att bara två svenska personlighetstester är certifierade:

Det här är ingen ”quick fix”. En snabb process tar cirka tre månader från start till mål och ställer höga krav på dokumentation och forskning. Resultatet ställs sedan mot ramverket hos European Federation of Psychologists Association, EFPA.

Här är Psykologisk Metods certifikat från Det Norske Veritas (DNV-GL). 

Här är en länk till Det Norske Veritas – DNV-GL webbplats

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Kontakta oss
close slider

Namn

E-post

Telefonnummer

Ämne

Meddelande