Personlighetstest Understanding Personal Potential

Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

5-6 februari + 12 mars
10-11 april + 16 maj

Anmäl dig här!

 

Personlighetstester utifrån din organisations behov

Tjänster

Varje verksamhet har sina utmaningar. Många organisationer vill och har behov av att utforma och anpassa såväl personlighetstester och andra tester som sitt arbetssätt och sina metoder utifrån dessa utmaningar. Målet är att få effektiva och framgångsrika rekryteringslösningar. Men det kan också handla om att hitta verktyg för personlig utveckling, sammansättning av en grupp eller stöd i ett förändringsarbete. Vi är erfarna och lyhörda för era behov och kan erbjuda många olika lösningar.

Välja rätt

Rätt person på rätt plats är avgörande för en organisations framgång. Vi har lång erfarenhet av att bistå HR-avdelningar och chefer med råd och stöd. Vi hjälper dig att utforma och leverera flexibla lösningar utifrån din organisations behov vid olika urvalssituationer, oavsett om det handlar om att sortera bland många sökande, genomföra urval till trainee- eller chefsprogram eller vid tillsättningar av chefer eller andra nyckelpersoner. Här är ett axplock av våra efterfrågade tjänster:

Kartläggning – träffsäker anställning

Screening –  när du ska välja bland många sökande

Urval till trainee- och chefsprogram

Second opinion

Utveckling av organisationer och medarbetare

Framgångsrikt förändringsarbete

Personlig utveckling

Med oss arbetar du smidigt och effektivt

Psykologisk Metod är ett forsknings- och konsultföretag med det DNV-certifierade personlighetstestet  UPP Personality, Understanding Personal Potential, som grund. Vi är en betydande aktör inom personlighetstestning för arbetslivet, både i Sverige och internationellt. Våra tester håller världsklass och våra erfarna medarbetare hjälper er att anpassa dem till era behov. För att ni ska få ut det mesta av våra tjänster har vi ett snabbt och flexibelt arbetssätt och en mycket hög servicegrad. Välkommen att kontakta oss eller att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Kontakta oss
close slider

Namn

E-post

Telefonnummer

Ämne

Meddelande