Våra tjänster

Home VÅRA TJÄNSTER
VÅRA TJÄNSTER

Rekryteringstester för företag och organisationer

Varje verksamhet har sina utmaningar. Många organisationer vill och har behov av att utforma och anpassa såväl personlighetstester och andra tester som sitt arbetssätt och sina metoder utifrån dessa utmaningar. Målet är att få effektiva och framgångsrika rekryteringslösningar. Men det kan också handla om att hitta verktyg för personlig utveckling, sammansättning av en grupp eller stöd i ett förändringsarbete. Vi är erfarna och lyhörda för era behov och kan erbjuda många olika lösningar.

Vill du veta mer de tjänster vi kan erbjuda dig?

Välja rätt

Rätt person på rätt plats är avgörande för en organisations framgång. Vi har lång erfarenhet av att bistå HR-avdelningar och chefer med råd och stöd. Vi hjälper dig att utforma och leverera flexibla lösningar utifrån din organisations behov vid olika urvalssituationer, oavsett om det handlar om att sortera bland många sökande, genomföra urval till trainee- eller chefsprogram eller vid tillsättningar av chefer eller andra nyckelpersoner.

Med oss arbetar du smidigt och effektivt

Psykologisk Metod är ett forsknings- och konsultföretag med det DNV-certifierade personlighetstestet  UPP Personality, som grund. Vi är en betydande aktör inom personlighetstestning för arbetslivet, både i Sverige och internationellt. Våra tester håller världsklass och våra erfarna medarbetare hjälper er att anpassa dem till era behov. För att ni ska få ut det mesta av våra tjänster har vi ett snabbt och flexibelt arbetssätt och en mycket hög servicegrad. Välkommen att kontakta oss. 

Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar just er organisation
KONTAKTA OSS

Boka en kostnadsfri konsultation

Boka in en kostnadsfri konsultation med oss för att prata om hur UPP kan hjälpa er organisation att skapa säkrare rekryteringar.