Personlighetstest Understanding Personal Potential

Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

5-6 februari + 12 mars
10-11 april + 16 maj

Anmäl dig här!

 

UPP Personality

UPP Personality är personlighetstest som skapar säkra rekryteringar

UPP, Understanding Personal Potential, är ett forskningsbaserat kvalitativt personlighetstest som mäter viktiga dimensioner i arbetslivet. Personlighetstestet tar cirka 1 timme. En viktig fråga för dig som rekryterar är att genomskåda skönmålning. Forskningen visar att det är svårare än man kanske tror. UPP Personality hanterar det problemet.

”Vi har använt UPP-testet i många år på alla våra rekryteringar. Testresultaten har alltid visat sig stämma med verkligheten. När vi gått emot rekommendationen och anställt trots varningsklockor har det visat sig att testet tillsammans med den återkoppling vi fått från Psykologisk Metod varit korrekt och rekryteringen misslyckades. När vi nu får resultaten accepterar vi utfallet och agerar därefter.”
Ann-Christin Paul, PP Polymer/Paxymer

Hur används UPP Personality?

UPP Personality kan användas i alla rekryteringsprocesser. Vilka dimensioner som mäts kan anpassas efter varje organisations eller tjänsts behov, totalt finns 30 dimensioner tillgängliga. Upp Personality kan även kombineras med UPP Problem Solving för mätning av begåvning. Organisationer kan certifieras för att själva genomföra testningar. Alternativt så hjälper vi på Psykologisk Metod till med hela testförfarandet, och återkopplar sedan testresultaten till dig som kund. Resultaten från UPP Personality går att ta del av genom ett flertal olika rapporter, ni väljer den form som passar er bäst.

UPP Personality i 4 punkter

  • Certifierat av DNV-GL
  • Tillgänglighetsanpassat
  • Mäter och korrigerar för skönmålning
  • Tar hänsyn till dagsformen

UPP Personality har hög kvalitet och hanterar skönmålning

UPP Personality är ett helt system av personlighetstester utvecklade av professor Lennart Sjöberg. UPP Personality är ett personlighetstest som korrigerar för skönmålning på ett vetenskapligt validerat sätt. Våra test UPP Personality, UPP Problem Solving och UPP StepOne Screen är certifierade av Det Norske Veritas (DNV-GL). Läs om certifieringen av DNV-GL här.

Omdömen om UPP Personality

Här hittar du mer information om UPP Personality.

 

Ett flertal rapporter skapas efter en testning med UPP. Vänligen skriv till info@psykologisk-metod.se för att få information och exempel.

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Kontakta oss
close slider

Namn

E-post

Telefonnummer

Ämne

Meddelande