Personlighetstest Understanding Personal Potential

Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

3-4 okt + 8 nov
17-18 okt + 15 nov

Anmäl dig här!

 

UPP Personality

UPP Personality är personlighetstest utvecklat med svensk kvalitet för världens arbetsmarknad, på flera språk

UPP står för Understanding Personal Potential och är ett personlighetstest som, med hög reliabilitet och validitet, mäter viktiga dimensioner i arbetslivet. Personlighetstestet tar cirka 50 minuter. En viktig fråga för dig som rekryterar är att genomskåda skönmålning. Forskningen visar att det är svårare än man kanske tror. UPP Personality hanterar det problemet.

Skönmålning och personlighetens mörka sida hanteras i UPP Personality

UPP Personality är ett personlighetstest som korrigerar för skönmålning på ett vetenskapligt validerat sätt. Det mäter också det emotionella tillståndet vid testningen och kvaliteten på testdata. Psykologisk Metod har genomfört många nydanande forskningsprojekt inom området. Du kan till exempel läsa mer om personlighetens mörka sidor här. Alla rapporter finns här på vår hemsida.

UPP Personality i fem punkter

… är vetenskapligt dokumenterat med hög reliabilitet och validitet
… korrigerar för skönmålning
… tar hänsyn till ”dagsformen”
… har svensk kvalitet för världens arbetsmarknad
… finns på engelska, arabiska, ryska, spanska, danska, norska och finska

UPP Personality har hög validitet

Bakom UPP Personality ligger flera år av nydanande forskning. UPP är ett helt system av personlighetstester utvecklade av professor em. och leg. psykolog Lennart Sjöberg, som också grundat företaget Psykologisk Metod.

Alla våra test UPP Personality, UPP Problem Solving och UPP StepOne Screen är certifierade av Det Norske Veritas (DNV-GL). Läs om certifieringen av DNV-GL här.

Omdömen om UPP Personality

Här hittar du mer information om UPP Personality.

 

Ett flertal rapporter skapas efter en testning med UPP. Vänligen skriv till info@psykologisk-metod.se för att få information och exempel.

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Kontakta oss
close slider

Namn

E-post

Telefonnummer

Ämne

Meddelande