Vidareutbildning

Home VÅRA CERTIFIERINGAR Vidareutbildning i UPP

UPP VIDAREUTBILDNING

Fräscha upp och fördjupa dina kunskaper inom UPP

Vidareutbildningen i UPP är en utbildningsdag som riktar sig till dig som tidigare är certifierad användare i UPP-testerna. Du har viss erfarenhet av att använda testerna och vill uppdatera din kompetens tillsammans med andra användare. Genom att gå vidareutbildningen i UPP blir du en ännu vassare testanvändare och du fördjupar din kunskap för att kunna skapa säkrare rekryteringsprocesser.

Om utbildningen

Utbildningen innehåller både teoretiska och interaktiva inslag, där du med fördel har med dig egna case som du tycker vore intressanta att få diskutera med andra användare. Tanken med dagen är att du ska ges möjlighet att ställa frågor och reflektera tillsammans med andra användare. Under dagen kommer vi prata om bl.a. användningsområden, tillvägagångssätt, tolkningar samt återkoppling. Vi tittar även på om det finns någon ny aktuell forskning som kan vara intressant att ta del av, går igenom eventuella nya testdimensioner eller tester. Utbildningen passar både dig som är van användare som vill få fördjupade kunskaper samt dig som inte använt UPP så mycket än och behöver repetera dina kunskaper för att komma igång. Målet är att du efter utbildningen ska känna att du har fått djupare kunskap om hur personlighets- och begåvningstester kan användas för att skapa säkrare rekryteringsprocesser samt att du känner dig ännu bättre rustad inför de utmaningar du står inför i ditt arbete.

 

Pris: 4 500 kr

 

Vidareutbildningen i UPP vänder sig till användare som redan är certifierade. Om du ännu inte har gått certifieringsutbildningen hittar du info om den här.

Vi hjälper dig att skapa säkrare rekryteringar