Våra tjänster

Vidareutbildning UPP

Vi erbjuder vidareutbildning till dig som har en viss erfarenhet av att använda våra tester för personbedömning och vill uppdatera din kompetens tillsammans med andra användare. 

Nästa utbildningstillfälle

  • 18 september

  • Digitalt via Teams

Vässa dina kunskaper

Utbildningen passar både dig som är van användare som vill få fördjupade kunskaper samt dig som inte använt UPP så mycket än och behöver repetera dina kunskaper för att komma igång. 

Målet är att du efter utbildningen ska känna att du har fått djupare kunskap om hur personlighets- och begåvningstester kan användas för att skapa säkrare rekryteringsprocesser samt att du känner dig ännu bättre rustad inför de utmaningar du står inför i ditt arbete.

Utbildning personbedömning

Innehåll

Utbildningen innehåller både teoretiska och interaktiva inslag, där du med fördel har med dig egna case som du tycker vore intressanta att få diskutera med andra användare. 

Tanken med dagen är att du ska ges möjlighet att ställa frågor och reflektera tillsammans med andra användare. Under dagen kommer vi prata om bl.a. användningsområden, tillvägagångssätt, tolkningar samt återkoppling. 

Vi tittar även på om det finns någon ny aktuell forskning som kan vara intressant att ta del av, går igenom eventuella nya testdimensioner eller tester. 

Praktisk information

Datum & tid

Nästa utbildningstillfälle 18 september 09.00-12.00

Plats

Digitalt, via Teams

Pris

3 000 kr exkl moms

Är du certifierad?

Vidareutbildningen UPP  vänder sig till användare som redan är certifierade. Få grundläggande kunskaper om vår metodik och bli certifierad innan du bokar vidareutbildningen.

Boka vidareutbildning

Läs mer om vår integritetspolicy

Har du frågor om vidareutbildningen?

Kontakta oss via e-post

Adress

Psykologisk Metod AB
Besöksadress: Herkulesgatan 12, 111 52 Stockholm
Postadress: Mailbox 3534, 111 74 Stockholm