Vår expertis

Vi hjälper er att säkerställa rätt kompetens

Vi erbjuder expertis inom rad olika områden för att hjälpa er att hitta rätt kandidater och utveckla organisationen. 

Personbedömning

Personbedömning kan användas inom olika områden såsom rekryteringar, kompetens- och personlig utveckling. Vi erbjuder genomförande av personlighetstester, analys och konsulttjänster kring testernas resultat. 

Vår metodik för personbedömning grundar sig på Under Personal Potential (UPP) där bedömning av individens potential och begåvning är central. UPP är ett  flexibelt system av tester som går att anpassa och kombinera efter varje organisations unika behov.

Certifieringar och utbildningar

Vi vill dela med oss av vår kunskap om metoder och verktyg för att företag och organisationer skulle känna sig trygga i att förstå kandidaternas eller medarbetarnas potential och fatta beslut. Vi erbjuder utbildningar  till organisationer som självständigt vill använda sig av tester för personbedömning. 

Organisationsutveckling

Vi erbjuder forkningsbaserade verktyg och konsulttjänster för utveckling av organisationer och samarbete i team och arbetsgrupper.  

Våra tjänster inom organisationsutveckling omfattar även kartläggning av organisationens framgångsfaktorer som sedan kan användas i kompetensutveckling och rekryteringsprocesser. 

Organisationsutveckling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Forskningen bakom beslut

För att ge stöd till er organisation i att fatta rätt beslut använder oss av de metoder som har ett starkt kunskapsunderlag. Systemet Understanding Personal Potential (UPP) som ligger i grunden av vår expertis är framtagen av  Lennart Sjöberg, professorn inom psykologi som i många år har varit verksam inom metodutveckling för psykologisk testning.

Våra tester för personbedömning är godkända för den svenska arbetsmarknaden. Certifieringen är utfärdad av Det Norske Veritas (DNV) som utfört en oberoende granskning för att verifiera vetenskapen bakom testet.

Vi skapar förståelse för potential

Boka in en kostnadsfri konsultation med oss för att diskutera behov inom er organisation och hur vår expertis kan bidra till rätt kompetens och hållbar orgsanisationsutveckling.

Adress

Psykologisk Metod AB
Besöksadress: Herkulesgatan 12, 111 52 Stockholm
Postadress: Mailbox 3534, 111 74 Stockholm

Kontakt

info@psykologisk-metod.se
Telefon: 08-755 72 34