Personlighetstest Understanding Personal Potential

Kontakta oss

så pratar vi mer om personlighetstester.

Nästa utbildning

5-6 februari + 12 mars
10-11 april + 16 maj

Anmäl dig här!

 

Tester

Om Psykologisk Metod och våra tester 

Psykologisk Metod AB erbjuder tester för mätning av personlighet, begåvning och utvecklingsvilja. Företaget är ett forsknings- och konsultföretag inom psykometri och riskforskning som grundats och leds av Lennart Sjöberg, professor em. i psykologi vid Handelshögskolan i Stockholm och leg. psykolog. Lennart Sjöberg har i många år varit verksam inom metodutveckling för psykologisk testning. Han är också ledamot vid ett flertal vetenskapliga akademier och ledamot i redaktionerna för flera internationella vetenskapliga tidskrifter. Med ett antal böcker, vetenskapliga artiklar och forskningspriser är Lennart Sjöberg en av Sveriges främsta och mest citerade forskare inom psykologin.

UPP Personality
Mäter, med hög reliabilitet och validitet, viktiga dimensioner i arbetslivet, korrigerar för skönmålning, tar hänsyn till ”dagsformen” och testdatas kvalitet.

UPP Problem Solving
Mäter mer noggrant verbal och spatial-logisk förmåga. En förkortad version kan kopplas till UPP Personality och UPP StepOne Screen.

UPP StepOne Screen
Gör en första snabb sortering i en rekrytering. StepOne Screen är ett personlighetstest som passar för en grupp av sökande, upp till flera hundra personer kan testa sig.

UPP Critical Thinking
Mäter förmågan till kritiskt tänkande, att kunna ifrågasätta givna konventioner och att ”tänka utanför boxen”.

Personlighetens mörka sidor
Narcissism finns sedan länge inom UPP Personality, medan psykopati och Machiavellianism är nykonstruerade.

Sju tips att tänka på när du ska välja personlighetstest!

Certifierade av DNV-GL
För att garantera tillförlitligheten hos våra test UPP Personality, UPP Problem Solving och UPP StepOne Screen är de dokumenterade och certifierade av Det Norske Veritas (DNV-GL)

Vill du veta mer om våra tester, hur de fungerar och vad de kostar så fråga oss här.

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | Stäng
Kontakta oss
close slider

Namn

E-post

Telefonnummer

Ämne

Meddelande